ورزشگاه های بزرگ کشور روسیه را بشناسیم

مشهورترین فستیوال های روسیه را بشناسیم
مشهورترین فستیوال های روسیه را بشناسیم
ژوئن 11, 2022
10 مکان دیدنی روسیه که نباید از دست بدهید
10 مکان دیدنی روسیه که نباید از دست بدهید
ژوئن 16, 2022

ورزشگاه های بزرگ کشور روسیه را بشناسیم

ورزشگاه‌های بزرگ کشور روسیه را بشناسیم

می‌توان به جرات روسیه را یکی از پهناورترین کشورهای جهان دانست که در شهرهای مدرن خود به ورزشگاه‌های بزرگی مجهز گشته است تا میزبان خوبی برای مسابقات بزرگ داخلی و خارجی گردد. برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ در ورزشگاه‌هایی که شامل ۱۲ استادیوم بودند، صحت اعتبار ورزشگاه های بزرگ کشور روسیه را می‌رساند.

ورزشگاه‌هایی که در شهرهای مسکو، سن پترزبورگ و… واقع شده‌اند از پیشرفته ترین تجهیزات بهره می‌برند که امکان انجام ورزش‌های مختلف را فراهم می‌سازد. باید به این نکته توجه داشت که روسیه نه تنها میزبان خوبی برای برگزاری مسابقات ورزشی می‌باشد، بلکه در زمینه مهاجرت هم خوب عمل کرده است و امروزه می‌بینیم که مهاجرت تحصیلی به روسیه با استقبال گسترده‌ای مواجه بوده است.

ما در این مطلب قصد داریم به طور ویژه به معرفی ورزشگاه های بزرگ کشور روسیه بپردازیم و ببینیم در چه شهرهایی از روسیه ساخته شده‌اند.

معرفی ورزشگاه های بزرگ کشور روسیه

کشور روسیه دارای شهرهای مختلفی است که محل احداث ورزشگاه‌های چند منظوره بوده‌اند و پیشنهاد می‌کنیم در صورت گرفتن بورسیه روسیه حتما از این استادیوم‌ها دیدن کنید. در ادامه به معرفی ورزشگاه های بزرگ کشور روسیه خواهیم پرداخت. بزرگ ترین ورزشگاه‌های روسیه عبارتند از:

استادیوم لوژنیکی مسکو

این ورزشگاه که در سال ۱۹۵۶ در شهر مسکو ساخته شد از بزرگ ترین ورزشگاه‌های این کشور به حساب می‌آید، همچنین تحصیل در روسیه در این شهر نیز با مزایای بسیار خوبی همراه است. ورزشگاه مذکور در سال ۲۰۱۸ به صورت کامل بازسازی شد تا امروزه میزبان ۸۱ هزار نفر در رویدادهای ورزشی باشد و در زمره ورزشگاه های بزرگ کشور روسیه قرار گیرد.

اگر بخواهیم در مورد موقعیت جغرافیایی آن صحبت کنیم باید بگوییم که از سمت غرب با رودخانه Moskva مجاورت دارد، استادیوم لوژنیکی در ۶ کیلومتری مرکز شهر واقع شده است. این ورزشگاه به دستور دولت پس از اینکا ورزشکاران در سال ۱۹۵۲ توانستند به ۷۱ مدال دست پیدا کنند، ساخته شد.

استادیوم لوژنیکی مسکو

استادیوم اسپارتاک مسکو

اسپارتاک یکی دیگر از ورزشگاه های بزرگ کشور روسیه به شمار می‌آید که در شمال غربی پایتخت روسیه واقع شده است. این استادیوم که در سال ۲۰۱۴ تاسیس شده ورزشگاه خانگی تیم اسپارتاک محسوب می‌شود که میزبان تیمی بوده است که توانسته ۲۰ بار قهرمان لیگ روسیه شود. تا زمان احداث این ورزشگاه، بازی‌های تیم فوتبال اسپارتاک در ورزشگاه لوژنیکی برگزار می‌شد.

اولین مسابقه‌ای که این ورزشگاه به خود دید، دیدار دو تیم اسپارتاک و ستاره سرخ بلگرد بوده است. گفتنی است که محل احداث استادیوم مذکور فرودگاه قدیمی شهر مسکو بوده است. اعزام دانشجو به روسیه با رشد روز افزونی مواجه شده است و مسکو می‌تواند علاوه بر اینکه میزبان خوبی برای مسابقات ورزشی باشد، می‌تواند میزبان خوبی در زمینه تحصیلات نیز باشد.

استادیوم اسپارتاک مسکو

استادیوم نیژنی نووگورود

محل تلاقی دو رودخانه ولگا و اوکا موقعیت مکانی احداث یکی از بزرگ ترین ورزشگاه‌های کشور روسیه است. این استادیوم که در سال ۲۰۰۱۸ تاسیس شده است از سال ۲۰۱۵ کلنگ خورده و به تجهیزات پیشرفته‌ای نیز مجهز شده است و از ظرفیتی معادل با ۴۵ هزار نفر بهره می‌برد، استادیوم نیژنی نووگورود نام دارد.

طراحی بسیار جذاب این ورزشگاه از طبیعت ولکا نشات‌ گرفته است و طرحی شبیه به آب و باد دارد. باشگاه FC Olimpiyets از این ورزشگاه به عنوان استادیوم خانگی خود استفاده می‌کند.

استادیوم نیژنی نووگورود

استادیوم موردوویا آرنا سارانسک

عملیات ساخت این ورزشگاه از سال ۲۰۱۰ آغاز شده و در سال ۲۰۱۸اختتام یافته است. استادیوم موردوویا با ظرفیتی معادل با ۴۵ هزار و پانصد نفر در شهر سارانسک واقع شده است. بهتر است بدانید که این شهر محل تلاقی دو رودخانه سارانکا و اینسار می‌باشد که یکی از شهرهای جنوب کشور روسیه نیز می‌باشد.

این ورزشگاه را می‌توان یکی از جذاب ترین استادیوم‌های بزرگ روسیه محسوب کرد، چرا که از رنگ‌های نارنجی، قرمز و سفید در طراحی آن استفاده شده است.

استادیوم کازان آرنا

استادیوم کازان آرنا با ظرفیت ۴۵ هزار نفر در در سال ۲۰۱۳ تاسیس شده است و می‌توان آن را یکی از بزرگ ترین ورزشگاه‌های روسیه دانست. شهر کازان بزرگ ترین شهر ایالت تاتارستان به شمار می‌آید که در شرق مسکو و در محل تلاقی رودخانه‌های ولگا و کازانکا در روسیه اروپایی جای گرفته است.

گروه معماری پوپولوس عهده دار ساخت ورزشگاه کازان آرنا بوده‌اند تا اثری بسیار زیبا و کاربردی را طراحی کنند. این ورزشگاه با هزینه‌ای بالغ بر ۴۵۰ میلیون دلار ساخته شده است. از نظر مسافت باید بگوییم که کازان در زمینی به ابعاد ۱۰۵ در ۶۸ متر و با بودجه طراحی و اجرا شده است. بهره برداری از کازان فقط مختص مسابقات فوتبال نیست بلکه برگزاری طیف وسیعی از سرگرمی‌ها، کنسرت‌ها و مراسم فرهنگی در این استادیوم امکان پذیر می‌باشد.

می‌دانیم که امکان بازدید از ورزشگاه های بزرگ دنیا وجود دارد و ورزشگاه کازان نیز از این امر مستثنی نیست تا مخاطبان بتوانند از قسمت‌های مختلف ورزشگاه استادیوم در قالب تور دیدن کنند. برای بازدید از این ورزشگاه باید هزینه‌ای نزدیک به 300 روبل پرداخت شود که حدود 60 دقیقه به طول می‌انجامد. بازدید کنندگان می‌توانند از اتاق رسانه، اتاق‌ها، زمین بازی، جایگاه VIP، سالن کنفرانس و… بازدید کنند.

استادیوم سامارا آرنا

استفاده از استادیوم سامارا به سال ۲۰۱۸ برمی‌گردد. این ورزشگاه در محل تلاقی دو رودخانه ولگا و سامارا و در جنوب کشور روسیه احداث شده است. برخی از بازی‌های حساس جام جهانی همچون دیدار کاستاریکا و صربستان و دیدار تیم‌های دانمارک و استرالیا در این استادیوم برگزار شده است.

این ورزشگاه ۴۴ هزار نفری به عنوان ورزشگاه خانگی تیم Krylia Sovetov نیز به حساب می‌آید. این ورزشگاه همانند سایر ورزشگاه‌های موجود در روسیه ظاهری بسیار زیبا دارد، نمای استادیوم سامارا آرنا شفاف و شیشه‌ای و به حالت گنبدی شکل است که چشم اندازی شبیه به سفینه دارد، گویا استادیوم یک شی از فضا است! از آنجایی که این شهر نقش بسزایی در اکتشافات فضایی داشته است شاید دلیل این نوع طراحی را بتوان در این پیشینه اکتشافی فضایی دانست.

استادیوم سنت پترزبورگ

استادیوم بزرگ سنت پترزبورگ با ظرفیت بالای ۶۸ هزار نفر یکی از بزرگترین ورزشگاه‌های کشور روسیه محسوب می‌شود که در سرزمین‌های خلیج فنلاند در دریای بالتیک واقع شده است. استادیوم سنت پترزبورگ را می‌توان یکی از شمالی ترین استادیوم‌های روسیه دانست که در هفت طبقه 79 و با متر ارتفاع ساخته شده است.

در گذشته به این ورزشگاه زنیت گفته میشد که پس از جام جهانی به نام سنت پترزبورگ تغییر یافت. بهره برداری از این ورزشگاه که در سال ۲۰۰۷ شروع به ساخت آن شد، در سال ۲۰۱۷ آغاز شد. می‌توان پیش بینی کرد که تیم زنیت روسیه از این ورزشگاه به عنوان استادیوم خانگی استفاده می‌کند.

این ورزشگاه از لحاظ چشم انداز بسیار چشم نواز بوده و از طراحی یک سفینه فضایی الهام گرفته است که این تصور را ایجاد می‌کند که سفینه‌ای در سواحل خلیج فنلاند فرود آمده است. از آنجایی که این ورزشگاه در پایتخت کشور روسیه واقع شده است به مدرن ترین تجهیزات جهان تجهیز شده است. سقف آن کاملا جمع و جور و متحرک است که می‌توانند در هنگام بارش برف و باران یا نور آفتاب از تماشاگران و بازیکنان محافظت کند.

استادیوم سنت پترزبورگ

ورزشگاه المپیک فیشت

ورزشگاه المپیک فیشت در سال 2013 با ظرفیتی معادل ۴۷۶۹۵ هزار نفر به بهره برداری رسید. برای ساخت این استادیوم هزینه‌ای بالغ بر ۵۱۹ میلیون دلار خرج شد که هزینه‌ی هنگفتی به حساب می‌آید. این ورزشگاه یکی از مهم ترین ورزشگاه های بزرگ روسیه به شمار می‌آید که میزبان اصلی مسابقات المپیک نیز بوده است.

از زیبایی جالب توجه این ورزشگاه می‌توان به سقف متحرک آن اشاره کرد که امکان باز و بسته شدن آن را به راحتی فراهم می‌سازد. شاید تصور کنید چنین ورزشگاه باشکوهی باید استادیوم اختصاصی تیمی در شهر سوچی باشد، اما اینطور نیست و شهر سوچی هیچ تیمی در لیگ برتر ندارد و در واقع این ورزشگاه غیر از زمان جام جهانی از آن استفاده نخواهد شد. زیبایی در ساخت و همچنین ویووی این ورزشگاه بی نظیر است و می‌تواند برای مسابقات سایر تیم‌ها یا مسابقات المپیک بسیار مخاطب پسند باشد.

اکاترینبورگ آرنا

اگر بخواهیم به یکی از قدیمی ترین ورزشگاه های بزرگ کشور روسیه اشاره کنیم، می‌توانیم به استادیوم اکاترینبورگ آرنا اشاره کنیم که ظرفیتی بیش از 35 هزار نفر دارد و یکی از ورزشگاه های بزرگ کشور روسیه به حساب می‌آید. این ورزشگاه در دامنه کوه‌های اورال قرار گرفته است و از چشم انداز و منظره‌ای فوق العاده بهره می‌برد.

این ورزشگاه که به مدرن‌ترین ابزار روز دنیا مجهز است در سال 2018 نیز میزبان بازی‌های جام جهانی بوده است. دیدارهای مهمی که در ورزشگاه اکاترینبورگ آرنا برگزار شده‌اند شامل دیدار تیم‌های مصر و اروگوئه، ژاپن و سنگال و مکزیک و سوئد می‌باشد.

سخن پایانی

کشور روسیه سرزمینی بسیار پهناور است که از شهرهای بزرگی تشکیل شده است و می‌توان گفت هزینه تحصیل در روسیه برای دانشجویان قابل قبول است. به طور کلی کشور روسیه سعی دارد در زمینه‌های مختلف مدرنیته باشد و خود را به تکنولوژی‌های روز دنیا تجهیز کند.

این تکنولوژی‌ها خود را دنیای ورزش نیز به خوبی نشان می‌دهند تا جایی که به دلیل بالا بودن سطح کیفیت استادیوم‌ها، روسیه توانست میزبانی جام جهانی را به خود اختصاص دهد و این نشان از تدبیر مدیران حرفه‌ای ورزشی روسیه دارد.

ورزشگاه‌های بزرگ و چند منظوره‌ای در شهرهای بزرگ روسیه احداث شده‌اند که در ساخت و طراحی آن‌ها از طراحان خبره استفاده شده است تا اثری خارق العاده را خلق کنند. در این مقاله به بررسی ورزشگاه‌های بزرگ کشور روسیه پرداختیم و سعی کردیم مشهورترین ورزشگاه‌ها را معرفی کنیم که امکان بازدید هر کدام از آن‌ها در قالب تور وجود خواهد داشت.

لینک های مرتبط:

ویزای تحصیلی روسیه

دانشگاه پزشکی روسیه

تحصیل پزشکی در روسیه

تحصیل داروسازی در روسیه

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *